Ez a fehér az a finom zsír, amely a lazacból oszlik*

Ez a fehér az a finom zsír, amely a lazacból oszlik*

Utolsó, de nem utolsósorban: garnélarák tacos! Radicchio és avokádó kockák. Yum!

További hozzászólások Kath -tól:

A riasztás ma reggel 5: 50 -kor indult, és izgalommal kezdtem fel, és ‘Em -ben voltam!

Ellentétben a reggelivel a Cure reggeli versenyen, ezúttal egyszerűen csak egy banánnal tartottam, amelynek tetején van a Nuttzo. Csomagoltam egy Glo-sávot, csak arra az esetre, ha az éhség keményen ütött, miközben a versenyre utaztunk, de nem kellett rá szükségem. Nincs előzetesen koffein!

Úgy gondoltam, hogy használok egy nemrégiben kapott mintát – egy Vega sportcsomagot. Azt mondtam a Vega -nak, hogy nem igazán vagyok egy sportitalok számára – főleg azért, mert nem kell lennem a gyakorlatmennyiséggel (valójában csak akkor kell rájuk, ha több mint 90 percig tartós sportot folytatsz … talán kissé kevesebb az intenzitástól függően). De azt mondtam, hogy megpróbálom, mert talán ez adná az életem edzését.

Ma reggel összekevertem ezt a fickót vízzel, és néhány swig -t vettem. Aztán úgy döntöttem, hogy valószínűleg nem kellene kipróbálnom egy új ismeretlen terméket egy nagy verseny előtt, ezért később megmentettem a többit.

Világos és korán érkeztünk a repülőtérre. Túl korán. A hátrányaim még mindig nagyon fájnak a Sculpt Osztálytól, ezért kb. 10-15 percig futtam a környéken, hogy felmelegedjek. Sokat segített. idő vissza !! Csak 8: 25 -ig indultunk… grrrr. Körülbelül 7: 45 -kor néhány Gatorade -t vettem, várva, hogy 8 -kor kezdtem, és 8: 25 -ig a hólyagom tele volt, és pszichológiai és/vagy fiziológiai lendületet kapott az egyszerű cukrokból.

köd + köd

Sikerült felállnunk a rajthoz, de még mindig volt egy kis bajom a tömegekkel. Elindultam egy szép 6: 08 -as ütemben!? Az első mérföldet 7: 18 -kor fejezte be.

A második mérföld nehéz volt. Az első 1,5 mérföldre egy nagyon szép 7:30 tempót értek el, de a 2. mérföld második felét és a 3. mérföldet nem tudtam jóval 7:57 alá merülni. Nem voltam lélegzetem, és a lábam úgy érezte, mint a LED. Úgy éreztem, hogy sokkal gyorsabban futok, mint én! 7: 58 -kor befejeztem a 2. mérföldet. És végül, a 3. mérföldre 8:00 -ig a ponton.

A versenypálya nagyon lapos volt – csak két kis domb volt, de nem volt a Staminia, hogy gyorsabban menjek.

Átléptem a célvonalat … 24:26.

És igen, teljesen azt terveztem, hogy a 26 vége !!! Valószínűleg kb. egész percre. Ez volt a leglassabb verseny, amelyet az elmúlt évben befejeztem a 3 -ból! Matt is – 11 másodperccel lassabb volt. Kíváncsi vagyunk, hogy esetleg szükségünk van -e ezekre a dombokra, csak hogy megszerezzük a lejtőt? Nagyszerű tanfolyam volt. Bár… .. Caitlin és én észrevettem, hogy Garmins azt mondta, hogy 3,15 -re futottunk !! Vajon megcsaltak -e 0,5 mérföldet!? Függetlenül attól, hogy keményen futtam, és nem vagyok olyan, hogy a számok a lehető legjobban kihozzák. Alma a narancssárga emberekhez.

és két blogolvasó elismerte !!!!!!!!!!! Milyen klassz!!! Imádom, amikor az emberek jönnek és szia, szóval soha ne légy félénk !! Nagyon szórakoztató barátkozni. Remélem, hogy még néhányat láthatunk ezeknek a hölgyeknek!

Esni kezdett, és hideg voltam, még akkor is, ha teljesen öltöztem. Felugrottunk a kocsiba, hogy hazamenjünk, és csak ott ültünk. A forgalom borzalmas volt !!!

Haza egyszer, és meleg zuhany alatt melegítettünk … villásreggelit készítettünk!

100% tök zab.

Kicsit kisebb adag, mivel ebéd dátuma 14:00 órakor Justin és Amanda –

1/4 csésze zab, tej, víz, csipet só ~ 1/4 csésze Pumpkincinnamona Néhány Raisinspumpkin muffincacao Blissmaranatha ab

tök fűszer + karácsonyi keverék friss piaci kávét férj-gettes tejjel! H3>

Ez!

Visszatérve a nap folyamán, Matt és én egy nyári lakást osztottunk meg a főiskolán. Ez volt az első alkalom, hogy saját konyhánk volt, és fogalmunk sem volt, hogyan kell főzni. El tudod képzelni, hogy a csirke és a paprika hogyan csinálták, mire a burgonya nem ropogott a közepén! Egy másik alkalommal a nyers jalapenót (magvakkal!) Belüljük a Cheese quesadillas belsejébe, azt gondolva, hogy „főznek” a sütőbe. El tudod képzelni a könnyeket, amelyek a vacsora során áramlottak. Az első eperpitét is készítettem a szamócából, amelyet újra kell készítenem! Ez az első üveg bor, amelyet apám adott nekem a 21. születésnapomon!

Ez a lazac recept volt az egyik slágerünk. Nem meglepő, mert nagyon egyszerű. Nem tudtuk elhinni, hogy valami finom dolgot készítettünk, és egész nyáron megismételtük az ételt. Aztán csak dinnertime -ben kellett sütnem. A sütő egy kihangosító életmentő. Ez a kellemes juhar karácsonyra. Olyan vastag, hogy azt gondolnád, hogy a vaj részt vesz. mert)

A pácom néhány órára ment –

A sütőben való némi játékidő után, itt van! Ez a fehér a lazacból származó finom zsíros zsíros zsír, amely* Tudj meg többet

A lazacot nyári salátákon és kukoricapehelyben szolgáltuk

nyomtatás

pin

5 2 szavazatból

juhar sült lazac

Ez a legegyszerűbb lazacrecept. Egyszerűen bevonja a juharba, a szója- és a fokhagymát, hagyja egy kicsit pácolni, majd sütni. Pelyhes, lédús és íze tele. Elég jó a vállalathoz! TBSP juhar -szirup1 evőkanál szójaszósz1 teáskanál darált fokhagyma1/8 teáskanál fekete bors

utasítások

keverje össze a pácot egy tálban. Helyezze el a lazacot egy sütőedénybe, és öntse a pácot a tetejére. ! Fordítson fel félúton, ha tudsz. Permetedje a sütőt 400* -ra, és süsse a lazacot 20 percig, vagy amíg pelyhes egy villával.

Mi volt az első recept, amelyet szeretett?

of

Ez! És

Nagyon élvezem a kényelmes reggeleimet 🙂 rájöttem, hogy reggelenként technikailag edzhetek új ütemtervemmel-4: 30-kor, edzőterem, zuhany, 6-tól ruha -6: 45, reggeli + blog 7-7: 45.

Ugyanakkor most nagyon élvezem az ütemtervemet, így nem fogom átmenni … csak 😉 A délutáni tervezésem van, és biztos vagyok benne, hogy nem lennék Annyira élveztem a sötétben! A kert csak alig volt könnyű, amikor kivettem a zabomat + a teát, de a varázslatos kamerám mindent pop -ra tette! Úgy éreztem, hogy egy flash elindult valahol (és megígérem, hogy nem – soha nem használok vakut !!), sokkal sötétebb volt, mint ezek a képek elengedték:

yum!

1/4 csésze gyors zab (2 evőkanál 10 gabona forró gabona1/2 banán1/2 evőkanál chia vetőmag3/4 csésze víz1/4 csésze tejpins só, splash vanillakoconut butternaturalis dióval rendelkező mandulavaj pekándió

tea idő egy újabb arany hold volt. Minta – kókuszdió -puchong!

Úgy néz ki, mint a gallér zöldek nekem !!

A csomagok aromája csodálatos volt !!!!!! Googly szemmel látta, hogy a tea szagolta a teát

de sajnos nagyon -nagyon gyenge volt az ízén 🙁 Azt hiszem, ez volt a puchong. Erős fekete teára van szükségem! Legközelebb összekeverem őket.

Rájöttem, hogy a Tuffy meredeknél a kis kiterjesztés valójában egy módja annak, hogy a teát fordítsák és jobban behatoljanak. ! 🙂 🙂 🙂 🙂 drag + csepp mellékletek!

Van egy jó !! Amikor Matt a nagy betakarításán dolgozott, annyira irigylem voltam a szendvicsekről, amelyekről hazajött, hogy elmondja nekem. Rengeteg összetört grillezett sajt és házi pizzák, amelyeket GH tésztával készítettek.

Mint a mai Rueben-esque óriás szendvicse:

Ma egy kicsit kreatív voltam a szendvicsekkel! Popeye kenyér (spenót, gyógynövények, paprika). Lehet, hogy először alakítottam ki a kenyeret, hogy enni fogjak!

Volt egy pillanatom:

Egy emlékezetes ebéd

Most hagytuk el a munkát, és most pihenünk, amíg összegyűjtjük az energiát, hogy valami szórakoztató dolgot tegyünk. Visszamegyünk 5: 30 -kor, hogy bezárjuk és üzleti munkát végezzünk vacsorán keresztül. A nagymamám küldött nekem egy V-napi kézműves projektet az e-mailben! Csiszolva a Kath, Rd oldalamat egy csomó szabadúszó munkával, hovatartozással és a médiával kapcsolatos megjelenéssel az elmúlt 3,5 év blogolásában. Örülök, hogy mindezt egy helyen vagyok! Hiszed, hogy itt 68 fok? !!?! HIHETETLEN! A legmagasabb pénteken a 70 -es években van! A télen ~ 4-6 mérföldnél több mint ~ 4-6 mérföldet futtam le. A melegebb időjárás arra készteti, hogy ismét keményen vágyakozzam, tehát remélem, hogy hamarosan visszatérek bele! ! Még húsvéti -e? Bleu sajt !!

Plus egy almát (Matt -vel megosztva) Nuttzo PF -vel! Watkins krém. Van -e valamelyik jó citrom süti recept, amely hasonló a Girl Scout sütikhez?!

További hozzászólások a Kath -tól:

Chem Lab jól ment – ez általában. Csak fájdalom, hogy általában átéljünk. Nagyon izgatott voltam, hogy ma kipróbáltam a Larabar kókuszdiómat, de nulla éhséggel jöttem ki a Chemből! Menj ebédre! Gondolom, csak elhalasztom. Nagyon szeretnék csak kinyitni és harapni, de akkor csak véletlenül eszem az egészet.

Hazajöttem, még néhány munkát végeztem, és végül egy kis pohár bor maradt egy üveg vörösből a szüleimből, akiket visszahoztak egy étteremből, ahova itt mentek. Azt állítottam, hogy visszatér, ha nem használom hamarosan! Lédús és delicioso volt.

5:30 körül is éhes voltam, és 2 szuper-stabil, de szuper-rágcsáló pirítós volt néhány házi hummussal.

vacsorára fűszeres lencse salátát készítettem egy mish-mosh alapanyagokkal. Nagyszerűnek bizonyult, és elég van a holnap ebédemre 🙂

Összedobom egy tálban:

2 csésze főtt barna lencséket (hooray a vasárnapi előkészítéshez!) 1 csésze apróra vágott brokkoli, párolva. Mikrohullámú2 csésze szeletelt cukorpattanó -borsóban, mikrohullámúkban 1/2 -ben párolva egy óriási édesburgonya (9 oz), mikrohullámú pálcával párolva, apróra vágott dió felét, apróra vágott 1/3 csésze mazsolát, hidratálva: 1 nagy evőkanál mézes mézes mustár1 TBSP JACLE SYRUP2 TBSP CIDER 2 CINCHES SALT1 TSP GARAM MASALA Spice1/2 teáskanál cayenne paprika

Az oldalán a férj az óriás édesburgonya másik felét vette, és édesburgonya latkes -t készített. Kívülről jóak voltak, de belülről nagyjából nyersek, tehát ezt a receptet meg kell változtatni.

Használta:

1/2 óriás édesburgonya (9 oz), reszelt1 fokhagyma -szegfűszeg, reszelt1 tojáscinnamonsalt + Peppertsp barna cukor

végeztem a mikrohullámú bányát, hogy megkapjam a belső oldalt (és nyers nyers Fokhagyma !!) Főzött és hozzáadott néhány ketchupot. Túl kevés idő van a mai napon !! Az élelmiszer -szolgáltatási recept -beállításom sokkal több munkának bizonyul, mint amennyit terveztem. 😥 Reméltem, hogy ma este egy pezsgőfürdőt vagy valami ilyesmit veszek, de a kádunk nem olyan vonzó, és olyan időm is, mint mindig. Lehet, hogy csak néhányat az ágyban, hogy elolvassa a táplálkozást a szoptatás során.

További hozzászólások Kath -tól:

Tegnap csütörtök este megtiszteltetésben részesültem, hogy vendég vagyok az alapító esti vacsora klubban. Este a helyi séf, Bryan Kelly és felesége, Melissa alkotása.

A vacsorát a garázsban, a Cville Landmarkban és a Mini helyszínen tartották, amelyet művészeti galériákhoz, zenéhez és egyebekhez használtak.

Csodálatos munkát végeztek az asztalra! Szerette a kék és a zöld üveg keverékét.

Vettem magammal a barátnőimet, Sarah -t és Gaby -t. Sarah szeret szórakozni, és Gaby 30. születésnapja volt! Csatlakoztak hozzánk Kat és Darren a Cville Niche Blogból, valamint Sam, aki a garázsot üzemelteti, és barátnője, Maddie, akivel találkoztam az előző Hill & Holler vacsorákon.

A ízeinket kecskesajt és szőlő szarvasgombákkal, valamint crostini -val fehér bab és articsóka hummussal is beillesztjük.

A szarvasgomba megnyerte a szívemet – ezt a nyáron magam szeretném készíteni! A séf azt mondja, hogy csak lágyítja a kecskesajtot, és egy golyóba dobja a szőlő körül.

Nem sokkal később hívtak vacsorára, és elindítottuk a három csodálatos kurzus elsőjét. Figyelje meg a művészetet a falakon. A darabok Travis Robertson Richmond művésztől származnak. Imádtam a színes szájpadot és a tipográfia keverékét a tervezéssel. Én is nagyon szeretnék ezt a herceg darabját a házunk számára! Még mindig vitatkozni. Úgy gondolom, hogy ez fantasztikus, mert lehetőséget ad arra, hogy egy csomó különböző borot kóstoljon meg, ahelyett, hogy egy nagy pohár vagy két kiemelt választékból lenne. A Trentadue Old Patch -t vörösre hoztam a Sonomából – a kedvenceimbe.

Az első tanfolyam a Bacon Panisse, a lágy orvvadászat tojás, a Romesco szósz és a vörös lekvár volt. Plusz kis pontok felvert kecskesajtot a szélek körül. Nincs semmi olyan, mint egy tökéletesen buggyantott tojás! Az ételek sokfélesége olyan jól ment együtt.

A főételünkben a sertéshús, a Petite Herb gnocchi, a sárgarépa (pácolt

ürék/nyers) és az Ancho chile habcsók szerepeltek. A textúrák és az ízek kombinációja ismét megnyert engem-a lágy gnocchi, a ropogós nyers zöldségeket, a sós sertéshúsot, amelyet főzött sous-vide főzött, a pürédő sárgarépát és végül a pelyhes habcsókot. Szerette a fűszeres habcsót!

Megcsúszottunk és este beszéltünk, amíg a desszert meg nem érkezett – Strawberry Extravaganza! Sült eperpite, vanília fagylalt, pekándió -pralin, szárított eper és tej lekvár. Ah. Labdarúgás. Imádta a „Milk Jam” -t (a vasatcotchy szósz a pite alatt).

Yayım tarihi
blog olarak sınıflandırılmış